Loading...
 Start Page

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΜΟΙΧΕΙΑ – ΑΠΙΣΤΙΑ

Εάν υποψιάζεστε ότι ο σύντροφός σας έχει σχέση, μην θέσετε τη σχέση σας σε κίνδυνο πριν μπορέσετε να συγκεντρώσετε αρκετά στοιχεία για να υποστηρίξετε τις υποψίες σας.

Δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν, διώχνουμε τις αμφιβολίες σας και φέρνουμε τις αποδείξεις.

Σημάδια απιστίας:

 • Φροντίζει τον εαυτό του περισσότερο
 • Συχνές εξόδους με δικαιολογίες
 • Αύξηση επαγγελματικών υποχρεώσεων
 • Κρυφά τηλεφωνήματα
 • Αλλαγή συμπεριφοράς. Προσβάλει τον/την σύντροφο του
 • Αλλαγή σεξουαλικής δραστηριότητας

Σας προσφέρουμε ασφαλή, επαγγελματική και διακριτική έρευνα με εξαιρετικά αποτελέσματα, προσκομίζοντας πάντα τα αποδεικτικά στοιχεία. Μέλημά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πελάτες μας θα φτάσουν με διακριτικότητα πάντα, στην αλήθεια.

Καταλαβαίνουμε  ότι μπορεί να αισθάνεστε άβολα κατά την πρώτη επαφή με έναν Ιδιωτικό Ερευνητή. Γι΄ αυτό όλοι οι συνεργάτες μας έχουν την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που απαιτείται για να σας εξασφαλίσει,  ότι θα λάβετε τις απαντήσεις που θέλετε και θα διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες σας.

 

ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ένας γάμος στην εποχή μας δεν είναι εύκολη υπόθεση αυτό το αποδεικνύει και η μεγάλη αύξηση των διαζυγίων που είναι λογικό να προκαλεί μεγάλη ανησυχία σε ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν και τις οικογένειές τους.

Η προγαμιαία έρευνα έχει να κάνει με το παρελθόν αλλά και το παρόν του συντρόφου μας. Αφορά στην οικογενειακή κατάσταση, τη διγαμία, την ύπαρξη τέκνων, την οικονομική κατάσταση, το συγγενικό περιβάλλον, τα αδικήματα, τις παράλληλες σχέσεις, κάποιες κακές συνήθειες κ.α.

Το Γραφείο μας με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό με εχεμύθεια, σεβασμό και υπευθυνότητα συγκεντρώνει τα στοιχεία του ατόμου ώστε να γνωρίζετε εάν θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Ο προγαμιαίος έλεγχος σίγουρα δεν αρκεί για την επιτυχία ενός γάμου. Είναι σίγουρα όμως μια διαδικασία που δεν αφήνει περιθώριο στις υποψίες, ρίχνει φώς στην αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα και έτσι το ζευγάρι βαδίζει σε στέρεο έδαφος.

 

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Σημείο των καιρών μας, η σεξουαλική παρενόχληση θεωρείται κάθε ανεπιθύμητη λεκτική ή σωματική συμπεριφορά σεξουαλικού χαρακτήρα και έχει ως αποτέλεσμα την προσβολή της αξιοπρέπειας και την ηθική της προσωπικότητας ενός ατόμου.

Μπορεί να παρατηρηθεί οπουδήποτε, στην εργασία του ατόμου, σε χώρους που συχνάζει, ακόμη και στο ίδιο μας το σπίτι.

Το Γραφείο μας με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και τον σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα, και απόλυτη εχεμύθεια μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα σας.

Μέσω διακριτικής παρακολούθησης αλλά και συμβουλών για ενέργειες που εσείς μπορείτε να ακολουθήσετε, σας εξασφαλίζουμε ότι η δυσάρεστη αυτή και ψυχοφθόρα κατάσταση θα λάβει τέλος.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η παρακολούθηση προσώπων γίνεται στα πλαίσια του νόμου και αφορά κυρίως την παρακολούθηση ανηλίκων, η οποία πραγματοποιείται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων.

Οι γονείς συνήθων ανησυχούν όταν αντιλαμβάνονται μια ξαφνική αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού τους, όπως όταν ο ανήλικος:

 • Λείπει συχνά από το σπίτι
 • Αρνείται να πει που πηγαίνει
 • Αποκρύπτει τις παρέες του
 • Απομακρύνεται από παλιούς του φίλους
 • Δεν πάει καλά στο σχολείο
 • Ξοδεύει πολλά χρήματα χωρίς να αιτιολογεί το που.

Ένας νέος κίνδυνος της εποχής μας είναι το διαδίκτυο που έχει γίνει εξαιρετικά επικίνδυνο για τους νέους, και μπορεί ο ανήλικος να σπαταλάει αρκετό χρόνο εκεί δίχως να έχει αντιληφθεί τους κινδύνους και τα σοβαρά εγκλήματα εκφοβισμού και παρενοχλήσεων των επιτήδειων που κρύβονται πίσω από αυτό.

Το Γραφείο μας με το σχετικό σεβασμό και την κατάλληλη ευαισθησία αναλαμβάνει με διακριτικότητα και σεβόμενο πάντα τον ανήλικο, να ανακαλύψει τον κύκλο του και αν κάνει κάτι μεμπτό που θα έπρεπε να ανησυχεί τους γονείς του ώστε να προληφθούν καταστάσεις που μπορούν να αποβούν μοιραίες.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΑΛΛΕΞΕΩΝ

Η παρακολούθηση σταθερού και κινητού τηλεφώνου για κακόβουλους σκοπούς απαγορεύεται νομικά, παρόλα αυτά η διαδικασία κρίνεται νόμιμη και απαραίτητη σε διάφορες περιπτώσεις υποθέσεων εφήβων που έχουν εμπλακεί σε παράνομες πράξεις και ουσίες καθώς και σε πρόσωπα τα οποία δέχονται απειλές και παρενοχλήσεις από αγνώστους.

Υπάρχουν υποθέσεις κηδεμονίας που μπορεί να χρειαστεί να τοποθετηθεί λογισμικό πάντα σε νόμιμη και γραπτή συμφωνία με τους κηδεμόνες ενός ανηλίκου για να διαπιστωθεί ο τρόπος που συμπεριφέρονται εκτός της οικογένειας. Επίσης, σε περιπτώσεις κάποιας νοητικής ασθένειας όπως Αλτσχάιμερ (Alzheimer), όπου χρειάζεται να έχουμε τον έλεγχο του αγαπημένου μας ανθρώπου.

Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να σας βοηθήσουμε παρακολουθώντας όλες τις κινήσεις συνομιλίας και συνδιαλέξεις της συσκευής καθώς και να εντοπίσουμε τη θέση και κίνηση της γεωγραφικά μέσω GPS σε πραγματικό χρόνο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο - 7 ημέρες την εβδομάδα. Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της, παραμένουν εχέμυθα και απόρρητα.

Διεύθυνση Αθήνας: Ερμού 26, Μαρούσι

Τηλέφωνο: +30 211 117 3082

Κινητά: +30 697 178 9912 & +30 697 179 5055

Διεύθυνση Πάτρας: Παντανάσσης 29

Τηλέφωνο: +30 261 302 8095

Κινητά: +30 697 178 9912 & +30 697 179 5055

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο μας με αριθμό α/α: 4891/7/1/77-ιθ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους επισκέπτες/πελάτες μας και λαμβάνει κάθε λογική προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Η έρευνα μας διεξάγεται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το Νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ, ιδιωτικός αστυνομικός, ιδιωτικός ντετέκτιβ, detective. Ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφεται ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Login

© Copyright 2020 - 2021 ΔΙΑΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ