Loading...
 Start Page

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ

Δυστυχώς οφειλέτες που «εξαφανίζονται» είναι ένα καθημερινό πρόβλημα για πολλές επιχειρήσεις. Λόγω της οικονομικής κρίσης πολλές επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο να εντοπίσουν οφειλέτες

Το γραφείο μας αναλαμβάνει όχι μόνο να εντοπίσει τον οφειλέτη, αλλά και να σας παρέχει μια πλήρη εικόνα για την οικονομική του κατάσταση, διασταυρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τις πληροφορίες των περιουσιακών του στοιχείων.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ & ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Όταν πρόκειται να προσλάβετε κάποιο άτομο και δεν είστε σίγουροι για το παρελθόν του, τότε μπορούμε να ερευνήσουμε την ορθότητα του βιογραφικού του, τα προσόντα και την προϋπηρεσία.

Επιπλέον επειδή ο επιχειρηματικός κόσμος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πολλές φορές οι επιχειρηματίες πέφτουν θύματα υπαλλήλων, εάν έχετε υποψία ότι κάποιος υπάλληλός σας ενεργεί εις βάρος της επιχείρησής σας, διαρρέοντας πληροφορίες και σημαντικά μυστικά της επιχείρησής του, μπορούμε να κάνουμε κάθε απαραίτητο έλεγχο για να επιλύσουμε το πρόβλημά σας.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Στη σημερινή παγκόσμια οικονομία, οι επιχειρηματικές σχέσεις γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκες, επομένως η απόκτηση πληροφοριών είναι ζωτικής σημασίας. Ενδέχεται να διατρέχετε κίνδυνο εάν δεν καταφέρετε να λάβετε ακριβείς και έγκαιρες πληροφορίες για τωρινούς ή μελλοντικούς συνεργάτες και εταίρους.

Εάν έχετε κάποιες υποψίες για κάποιον συνεργάτη σας που ανησυχείτε ότι μπορεί να βλάψουν την επιχείρησή σας, μπορούμε άμεσα να πάρουμε την υπόθοεση στα χέρια μας και να σας βοηθήσουμε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και σεβασμό.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ & ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ

Αρκετοί είναι οι επιχειρηματίες που στις μέρες μας φοβούνται πως μπορεί να έχουν πέσει θύματα κάποιου αντιπάλου τους και ο επαγγελματικός τους χώρος να παρακολουθείται από κοριούς ή άλλα μέσα. Επίσης σε ένα νέο τους εγχείρημα δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν πέσει θύματα πλαστών έγγραφων.

Το γραφείο μας διαθέτει όλη την κατάλληλη εμπειρία καθώς και όλα τα κατάλληλα μέσα ώστε να ελέγξει το χώρο της επιχείρησης σας ώστε να ανακαλύψει εάν έχετε πέσει θύμα κάποιας παγίδευσης και να σας εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον αλλά και να ελέγξει την ορθότητα έγγραφων νομικού πλαισίου. Η χρήση Συστημάτων Παρακολούθησης γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και η χρήση αυτής της υπηρεσίας για αθέμιτους λόγους δεν επιτρέπεται (βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο - 7 ημέρες την εβδομάδα. Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της, παραμένουν εχέμυθα και απόρρητα.

Διεύθυνση Αθήνας: Ερμού 26, Μαρούσι

Τηλέφωνο: +30 211 117 3082

Κινητά: +30 697 178 9912 & +30 697 179 5055

Διεύθυνση Πάτρας: Παντανάσσης 29

Τηλέφωνο: +30 261 302 8095

Κινητά: +30 697 178 9912 & +30 697 179 5055

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο μας με αριθμό α/α: 4891/7/1/77-ιθ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους επισκέπτες/πελάτες μας και λαμβάνει κάθε λογική προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Η έρευνα μας διεξάγεται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το Νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ, ιδιωτικός αστυνομικός, ιδιωτικός ντετέκτιβ, detective. Ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφεται ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Login

© Copyright 2020 - 2021 ΔΙΑΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ