Loading...
 Start Page

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

Για οποιονδήποτε βρίσκεται μπροστά σε μια δικαστική διαμάχη είναι αναγκαίο να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα επαρκή και αξιόπιστα στοιχεία έναντι των αντιπάλων του ώστε να κερδίσει τη δικαστική μάχη. Το γραφείο μας μετά από εξονυχιστικό έλεγχο συλλέγει τα στοιχεία.

Οι υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε είναι:

  • Επιτήρηση και παρακολούθηση
  • Αναζήτηση, εντοπισμό και αποκάλυψη κρυφών στοιχείων
  • Αναζήτηση μαρτύρων για ποινικές υποθέσεις
  • Σύνταξη αναφορών παρασκηνίου
  • Εντοπισμός ατόμων
  • Καταθέσεις σε δικαστήρια

Στόχος μας είναι να όχι μόνο να εντοπίσουμε όλα τα στοιχεία αλλά και να διασταυρώσουμε την ορθότητά τους ώστε να εξασφαλίσουμε ότι ο πελάτης μας θα φτάσει στην δικαστική αίθουσα με τα πιο ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία και επιχειρήματα.

Πέρα από την πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε εμείς και οι συνεργάτες μας σε αστικές και ποινικές έρευνες, λειτουργούμε πάντα στα πλαίσια του νόμου, προστατεύοντας τα δικαιώματά σας και προσεγγίζοντας τις υποθέσεις σας με ευαισθησία και τη δέουσα προσοχή.

 

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι κληρονομικές υποθέσεις είναι συνήθως δύσκολες, χρονοβόρες και πολύπλοκες καταστάσεις που εμπλέκουν πολλά άτομα με διαφορετικά συμφέρονται και έτσι καθυστερούν πολύ να επιλυθούν ή μπορεί να μείνουν εκκρεμείς για χρόνια. Όταν δε υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας, τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο μεταξύ των μελών μιας οικογένειας.

Εμείς μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και με τους δικηγόρους και νομικούς σας συμβούλους να σας βοηθήσουμε ώστε να μην κινδυνεύσουν τα συμφέροντά σας. Ερευνούμε και συλλέγουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, σας καθοδηγούμε στις σωστές ενέργειες, ακολουθούμε την πιο αποτελεσματική μεθοδολογία ώστε να λυθεί σύντομα η όποια κληρονομική σας υπόθεσή χωρίς να ρισκάρετε να χάσετε τα δικαιώματά σας ούτε στο ελάχιστο.

 

ΔΙΑΖΥΓΙΟ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ μια εύκολη διαδικασία ακόμα και όταν είναι «κοινή συναινέση». Τα περισσότερα διαζύγια όμως δεν αποφασίζονται από κοινού, με αποτέλεσμα η άρνηση του ενός από τους δύο συντρόφους να δεχτεί την κατάσταση να προκαλεί σωρεία προβλημάτων. Αν μάλιστα υπάρχουν και παιδιά τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα και η διεκδίκηση ακόμα σκληρότερη και αυτό δυστυχώς έχει ως αποτέλεσμα ανεξίτηλα τραύματα και σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των παιδιών.

Το γραφείο μας, με επαγγελματισμό, συνέπεια αλλά και ευαισθησία και ανθρώπινο πρόσωπο, όπως καλούν τέτοιες καταστάσεις, μπορεί να καλύψει κάθε πτυχή των προβλημάτων που προκύπτουν από ένα «δύσκολο» διαζύγιο, όπως :

  • Άρνηση καταβολής διατροφής
  • Άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας
  • Κάθε είδους ενόχληση από τον έναν σύζυγο στον άλλον κ.α.

Σε κάθε περίπτωση ερευνούμε με διακριτικότητα και συλλέγουμε ισχυρά και αδιαμφισβήτητα στοιχεία προς όφελός του πελάτη μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο - 7 ημέρες την εβδομάδα. Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της, παραμένουν εχέμυθα και απόρρητα.

Διεύθυνση Αθήνας: Ερμού 26, Μαρούσι

Τηλέφωνο: +30 211 117 3082

Κινητά: +30 697 178 9912 & +30 697 179 5055

Διεύθυνση Πάτρας: Παντανάσσης 29

Τηλέφωνο: +30 261 302 8095

Κινητά: +30 697 178 9912 & +30 697 179 5055

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο μας με αριθμό α/α: 4891/7/1/77-ιθ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους επισκέπτες/πελάτες μας και λαμβάνει κάθε λογική προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Η έρευνα μας διεξάγεται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το Νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ, ιδιωτικός αστυνομικός, ιδιωτικός ντετέκτιβ, detective. Ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφεται ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Login

© Copyright 2020 - 2021 ΔΙΑΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ