Loading...
 Start Page

ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΤΟΜΟΥ

Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλει κάποιος να εξακριβώσει τα στοιχεία κάποιου πολίτη. Μπορεί να αφορά επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Όποιος και να είναι ο λόγος εμείς μπορούμε να αναλάβουμε για λογαριασμό σας να εξακριβώσουμε τα στοιχεία του και να ερευνήσουμε σχετικά.

Ο έλεγχος του ιστορικού ενός προσώπου μπορεί να περιλαμβάνει:

  • το οικογενειακό ιστορικό
  • το συγγενικό περιβάλλον
  • εργασιακό ιστορικό
  • πιθανά οικονομικά προβλήματα
  • ποινικό μητρώο
  • πληροφορίες για τον τρόπο ζωής, κοινωνικό περιβάλλον
  • ιατρικό ιστορικό μέσω γενετικών εξετάσεων DNA σε συνεργασία με κατάλληλα ιατρικά εργαστήρια

Τις έρευνες διακρίνει η διακριτικότητα και η απόλυτη εχεμύθεια.

 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ - ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ

Όταν χρειάζεται να βρείτε ένα εξαφανισμένο άτομο, είναι σίγουρο ότι χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια. Η εξαφάνιση ενός ατόμου και η αγωνία μέχρι να βρεθεί είναι πολύ επώδυνη και επίπονη για τους οικείους του. Γι’ αυτό απαιτείται αποφασιστικότητα και άμεσες λύσεις.

Είναι πολλοί οι λόγοι που μπορεί να ωθήσουν έναν άνθρωπο σε φυγή και εξαφάνιση, όπως διάφορες δυσκολίες, ψυχολογικά προβλήματα, αδιέξοδα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και τόσα άλλα που κάνουν την καθημερινότητα όλων μας δύσκολη.

Εμείς με κατανόηση και σεβασμό στο όποιο πρόβλημα κινητοποιούμε τον μηχανισμό μας και με συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μπορούμε να εντοπίσουμε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να σας παρέχουμε διασταυρωμένες και αξιόπιστες πληροφορίες.

 

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΓΩΓΩΝ

Μια υπόθεση απαγωγής είναι πάρα πολύ σοβαρή και επικίνδυνη και πρέπει αν την χειρίζονται μόνο έμπειροι και κατάλληλα εκπαιδευμένοι επιχειρηματίες.

Θύματα απαγωγής μπορεί να πέσουν τόσο παιδιά όσο και ενήλικες.

Για εμάς προτεραιότητα έχει η σωματική ακεραιότητα του ατόμου που έχει πέσει θύμα απαγωγής. Λειτουργούμε με άκρα μυστικότητα, διακριτικότητα και υπευθυνότητα ώστε να έχει η υπόθεσή σας ένα αίσιο τέλος.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Όπως κάθε τεχνολογική εξέλιξη και ανακάλυψη έτσι και το διαδίκτυο εκτός από μεγάλα οφέλη και την ευκολία που έχει φέρει στην καθημερινότητά μας έφερε και πολλές παγίδες και κινδύνους.

Είναι πολλοί αυτοί που κρύβονται πίσω από μια οθόνη και διαπράττουν εγκλήματα όπως διαδικτυακός εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση, διακίνηση παιδικής πορνογραφίας και υποκλοπή προσωπικών στοιχείων και πολλά άλλα.

Εάν κάποιος έχει πέσει θύμα κάποιου επιτήδειου κατόπιν σχολαστικής έρευνας θα δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας.

Επιπλέον το διαδίκτυο μπορεί να είναι εθιστικό για αρκετούς ανθρώπους και η κατάσταση να γίνει ανεξέλεγκτη. Οπότε εάν κάποιος δικός σας άνθρωπος ενήλικος ή ανήλικος έχει αλλάξει συμπεριφορά, και δείχνει σημάδια εθισμού στο διαδίκτυο, τότε μπορεί να είναι ευάλωτος σε κινδύνους όπως αυτοί που αναφέρθηκαν παραπάνω. Και σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να είμαστε δίπλα σας και να σας βοηθήσουμε.

Ένας άλλος σημαντικό κίνδυνος για τους ιδιώτες, τις εταιρείες και τους επαγγελματίες, είναι οι εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις στα συστήματα πληροφορικής ή η απώλεια ευαίσθητων εταιρικών ή πελατειακών ή προσωπικών δεδομένων.

Και σε αυτή την περίπτωση η κατάλληλη, έγκαιρη ανταπόκριση στα περιστατικά εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο είναι καθοριστική για να μην γενικευτούν οι ζημιές και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο - 7 ημέρες την εβδομάδα. Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της, παραμένουν εχέμυθα και απόρρητα.

Διεύθυνση Αθήνας: Ερμού 26, Μαρούσι

Τηλέφωνο: +30 211 117 3082

Κινητά: +30 697 178 9912 & +30 697 179 5055

Διεύθυνση Πάτρας: Παντανάσσης 29

Τηλέφωνο: +30 261 302 8095

Κινητά: +30 697 178 9912 & +30 697 179 5055

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο μας με αριθμό α/α: 4891/7/1/77-ιθ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους επισκέπτες/πελάτες μας και λαμβάνει κάθε λογική προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Η έρευνα μας διεξάγεται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το Νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ, ιδιωτικός αστυνομικός, ιδιωτικός ντετέκτιβ, detective. Ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφεται ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Login

© Copyright 2020 - 2023 ΔΙΑΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ