Loading...
 Start Page

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να θέλει να παρακολουθήσει ένα τηλέφωνο είναι πολλοί. Μπορεί να έχει θύμα κάποιας απάτης ή να ανησυχεί για κάποιο οικείο του άτομο που δεν είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό του.

Η παρακολούθηση σταθερού και κινητού τηλεφώνου για κακόβουλους σκοπούς απαγορεύεται νομικά, παρόλα αυτά η διαδικασία κρίνεται νόμιμη και απαραίτητη σε διάφορες περιπτώσεις υποθέσεων παιδιών και εφήβων που έχουν εμπλακεί σε παράνομες πράξεις και ουσίες πάντα με τη σύμφωνη συγκατάθεση και την έγκρισητ ων γονέων ή κηδεμόνων.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε παρακολουθώντας όλες τις κινήσεις συνομιλίας και συνδιαλέξεις της συσκευής καθώς και να εντοπίσουμε τη θέση και κίνηση της γεωγραφικά μέσω GPS σε πραγματικό χρόνο.

 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ – ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ

Είναι εύκολο κάποιοι κακόβουλοι να κρυφτούν κάποιοι πίσω από την ανωνυμία και να διαταράσσουν την προσωπική και επαγγελματική ζωή ενός προσώπου μέσω απειλών, ύβρεων ή άλλων ενοχλήσεων.

Τα κίνητρα ενός ανθρώπου που επιλέγει να διαταράξει τη ζωή ενός ανθρώπου και της οικογένειάς του μέσω απειλών κα ύβρεων μπορεί να είναι άγνωστα. Ο τρόπος όμως που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια κατάσταση όχι.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε εντοπίζοντας τη ταυτότητα του προσώπου που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του, καθώς και των κινήτρων που τον οδηγούν στην παρενόχληση σας.

 

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μπορούμε να ανακτήσουμε δεδομένα όπως αρχεία μηνυμάτων, εικόνας και βίντεο τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για εσάς και έχουν διαγραφεί από τις ψηφιακές σας συσκευές ακόμη και χρόνια πριν. Διαθέτουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό και το προσωπικό όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακτήσει τα δεδομένα σας.

 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕ GPS

Η απιστία, η ανασφάλεια ή οι υποψίες για τις κινήσεις ενός ανήλικου, η φροντίδα μας για κάποιο οικείο μας άτομο που δεν είναι σε καλή διανοητική ή ψυχολογική κατάσταση είναι κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να χρειαστούμε την τεχνολογία εντοπισμού GPS.

Μέσω αυτής της τεχνολογίας που διαρκώς εξελίσσεται, μπορούμε να εντοπίσουμε τη θέση και κίνηση του προσώπου που μας ενδιαφέρει σε πραγματικό. Το λογισμικό που χρησιμοποιείται μπορεί να εγκατασταθεί από απόσταση και παρέχεται άμεση ενημέρωση κάθε φορά που το υπό παρακολούθηση άτομο εγκαταλείπει έναν συγκεκριμένο χώρο.

Διαθέτουμε επίσης τις συσκευές μας προς ενοικίαση και πώληση.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Το ηλεκτρονικό έγκλημα διαφέρει από το κοινό, παραδοσιακό έγκλημα μόνο ως προς τα μέσα που χρησιμοποιούνται.

Πέρα από τα πολλά οφέλη που έχει η τεχνολογία, υπάρχουν και οι κίνδυνοι που κρύβει. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές καθώς και άλλες συσκευές που λειτουργούν μέσω διαδίκτυου μετατρέπονται σε ένα επικίνδυνο εργαλείο για μία μορφή σύγχρονων εγκληματιών που διαπράττουν παράνομες πράξεις μέσω του διαδικτύου. Το ηλεκτρονικό έγκλημα μπορεί να έχει πολλές μορφές όπως: Διάπραξη απάτης, κλοπή πληροφοριών, απευθείας παγίδευση θυμάτων, διαδικτυακός εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση, διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, υποκλοπή προσωπικών στοιχειών.

Για να εξιχνιαστούν τέτοιου είδους εγκλήματα χρειάζονται έμπειροι, ειδικά καταρτισμένοι επαγγελματίες αλλά και κατάλληλος τεχνολογικός εξοπλισμός.

Το γραφείο μας, διαθέτει όλα τα παραπάνω και με μεθοδευμένη, στοχευμένη έρευνα μπορεί αν βοηθήσει στην επίλυση των ζητημάτων σας και να φέρει στην κατοχή σας τα στοιχεία που χρειάζεστε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο - 7 ημέρες την εβδομάδα. Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της, παραμένουν εχέμυθα και απόρρητα.

Διεύθυνση Αθήνας: Ερμού 26, Μαρούσι

Τηλέφωνο: +30 211 117 3082

Κινητά: +30 697 178 9912 & +30 697 179 5055

Διεύθυνση Πάτρας: Παντανάσσης 29

Τηλέφωνο: +30 261 302 8095

Κινητά: +30 697 178 9912 & +30 697 179 5055

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο μας με αριθμό α/α: 4891/7/1/77-ιθ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους επισκέπτες/πελάτες μας και λαμβάνει κάθε λογική προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Η έρευνα μας διεξάγεται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το Νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ, ιδιωτικός αστυνομικός, ιδιωτικός ντετέκτιβ, detective. Ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφεται ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Login

© Copyright 2020 - 2021 ΔΙΑΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ